ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Συμφωνία Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ για Κοουτίνιο"

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates after scoring during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Liverpool  FC and Borussia Dortmund in Liverpool, England, Thursday, April 14, 2016 . (AP Photo/Jon Super)
Κοουτίνιο (AP Photo/Jon Super) AP

Σύμφωνα με το "Yahoo Sports", Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ συμφώνησαν στο ποσό των 160.000.000 ευρώ για τη μετακίνηση του Φιλίπε Κοουτίνιο από τη δεύτερη στην πρώτη.

Μπορεί η Λίβερπουλ να ξεκαθάρισε ότι ο Φιλίπε Κοουτίνιο δεν πωλείται, αλλά το μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον 25χρονο Βραζιλιάνο διεθνή μεσοεπιθετικό φαίνεται ότι έχει κι άλλα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Yahoo Sports" η Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα συμφώνησαν για τη μετακίνηση του Νοτιοαμερικάνου από την πρώτη στη δεύτερη έναντι του ποσού των 160.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι "reds" απέρριψαν τον Αύγουστο διαδοχικές προτάσεις των "μπλαουγκράνα", ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την ομάδα επισήμως (transfer request) να μεταγραφεί.

Όπως αναφέρεται το δημοσίευμα, η Λίβερπουλ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου, με τους Λεμάρ και Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν να είναι οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ