ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στην τελική ευθεία του Κλοπ για τριετές συμβόλαιο

Στην τελική ευθεία του Κλοπ για τριετές συμβόλαιο

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Λίβερπουλ για να βγάλει την ομάδα εκ νέου στον... αφρό και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα να υπάρξουν εξελίξεις με τον Γερμανό προπονητή για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο διάδοχος του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ έχει ονοματεπώνυμο, έστω και αν δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις. Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως όλα δείχνουν, είναι ο άνθρωπος που καλείται να βγάλει την ομάδα του Μερσεϊσάιντ από τη ναφθαλίνη και να την βάλει εκ νέου σε νικηφόρο τροχιά. Μεγάλη η πρόκληση για τον ίδιο, όμως πέτυχε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και θέλει να το επαναλάβει σε μια ομάδα με σαφώς μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό εκτόπισμα και ιστορία.

Ο Γερμανός προπονητής, σύμφωνα (και) με το BBC, είναι ο εκλεκτός των διοικούντων τη Λίβερπουλ και οι δυο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση που έχει στα χέρια του και να αναλάβει αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Ίσως και μέσα στην ημέρα να υπάρξουν εξελίξεις, αλλιώς το ερχόμενο διήμερο, το οποίο θα βρει σίγουρα την αγγλική ομάδα με νέο προπονητή στον πάγκο της.

Μάλιστα, στο τιμ του θα είναι και οι Ζέλικο Μπούβατς και Πίτερ Κράβιετς, άνθρωποι που τους εμπιστεύεται απόλυτα και ήταν μαζί του και στην Ντόρτμουντ. Ο Κλοπ φέρεται να έχει κάνει κουβέντα και με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ και της εθνικής Γερμανίας, Ντίτμαρ Χάμαν, θέλοντας να μάθει πράγματα για την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους. Με λίγα λόγια, να ξέρει από... μέσα το τι γίνεται στον οργανισμό που ονομάζεται "Λίβερπουλ". Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ