ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σούπερ αποκάλυψη από Μίλνερ: "Δεν φορούσα ποτέ κόκκινα εξαιτίας του πατέρα μου"

Liverpool's James Milner, center, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday March 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's James Milner, center, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday March 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει τον Τζέιμς Μίλνερ στα κόκκινα της Λίβερπουλ όμως αυτό το χρώμα απαγορευόταν να το φοράει όταν ήταν μικρός κατόπιν ρητής εντολής του πατέρα του.

Από το καλοκαίρι του 2015 και μετά έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τον Τζέιμς Μίλνερ να πανηγυρίζει κάποιο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ και η τελευταία φορά ήταν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ στο 3-2 επί της Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα του Champions League.

Το "ωραίο" όμως στην περίπτωση του 32χρονου άσου είναι πως χρειάστηκε να περιμένει πολύ καιρό μέχρι να ντυθεί στα κόκκινα στην επαγγελματική καριέρα του καθώς το συγκεκριμένο χρώμα απαγορευόταν διά ροπάλου εντός της οικίας Μίλερ.

Αιτία η... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι μισητή για τους οπαδούς της Λιντς, με έναν εξ αυτών να είναι και ο πατέρας του Τζέιμς Μίλνερ, Πίτερ, ο οποίος είχε απαγορεύσει στα παιδιά του να φορούν κόκκινα!

"Δεν φορούσα ποτέ κόκκινες φανέλες και γενικά δεν είχα ποτέ κάτι πάνω μου τέτοιου χρώματος. Και αυτό γιατί θέλαμε να δείξουμε με αυτό τον τρόπο την αντιπάθειά μας προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", τόνισε ο Μίλνερ με συνέντευξή του στο αγγλικό περιοδικό "FourFourTwo", προσθέτοντας πως η πρώτη φορά που έβαλε κόκκινα ήταν το 2003 που αγωνίστηκε με την εθνική Αγγλίας Κ23.

Από τότε ακολούθησε η θητεία του σε Νιούκαστλ και Άστον Βίλα, το 2010 ήρθε η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι μέσω της οποίας πανηγύρισε νίκες κόντρα στους "κόκκινους διαβόλους", για να έρθει το 2015 και να χρειαστεί να φορέσει τα κόκκινα, για λογαριασμό ωστόσο της Λίβερπουλ, της μεγάλης αντιπάλου της Γιουνάιτεντ.

"Ο πατέρας μου, μου είπε αστειευόμενος πως εκείνη ήταν η πρώτη φορά που ήταν ευτυχισμένος βλέποντάς με να φοράω τακτικά τα κόκκινα", πρόσθεσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ