ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σάλτσμπουργκ - Λίβερπουλ 2-2: Δύο γκολ ο Μπρούστερ, στο 62΄μπήκε ο Τσιμίκας

Σάλτσμπουργκ - Λίβερπουλ 2-2: Δύο γκολ ο Μπρούστερ, στο 62΄μπήκε ο Τσιμίκας

Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 2-2 στην δεύτερη της φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία απέναντι στην Red Bull Σάλτσμπουργκ, με τον Κώστα Τσιμίκα να μπαίνει αλλαγή στο 62ο λεπτό.

Η Λίβερπουλ έδωσε το δεύτερο της φιλικό επί αυστριακού εδάφους στην προετοιμασία της για το Community Shield (29/8) κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και για την έναρξη της Premier League με πρεμιέρα απέναντι στην Λιντς (12/9). Το παιχνίδι μάλιστα έγινε με την παρουσία θεατών.

Οι reds ήρθαν ισόπαλοι απέναντι στην Red Bull Σάλτσμπουργκ 2-2 με τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει λεπτά συμμετοχής, αφού πέρασε αλλαγή στο 62ο λεπτό. Το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν καλό και δόθηκε η ευκαιρία στους Αυστριακούς να προηγηθούν

Το σκορ άνοιξε ο Ντάκα μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, έπειτα από υψηλό πρέσιγνκ της Σάλτσμπουργκ και απώλεια της μπάλας από τους reds στη μεσαία γραμμή.

Ο Κλοπ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο β' ημίχρονο δίνοντας χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές, όπως τον Κώστα Τσιμίκα. Έπειτα από τις κινήσεις του Γερμανού τεχνικού η Λίβερπουλ έφτασε στην ισοφάριση χάρη σε δύο γκολ από τον Μπρούστερ.

Στο πρώτο τέρμα στο 72' ο 20χρονος επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας, έπειτα από συνεργασία του Μιναμίνο και του Μίλνερ. Στο 81' ο Μπρούστερ πλάσαρε έξω από την περιοχή, μετά από λάθος του γκολκίπερ της Σάλτσμπουργκ.

Σάλτσμπουργκ (Μαρς): Μιγκέλ (46' Βάλκε), Ούλμερ (64' Σολέτ), Ονγκενέ (45' Κρίστενσεν), Ραμάλιο (63' Φάρκας), Βάλτσι, Σόμποσλαϊ (31' Όκαφορ - 83' Οκουγκάβα), Γιουνούζοβιτς (63' Καμαρά), Μβεπού (73' Σούσιτς), Μπερνέντε (73' Αντάμου), Μπέρισα (46' Κόιτα), Ντάκα (73' Σάιβαλντ)

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον (62΄Άντριαν), Γουίλιαμς (62΄Τσιμίκας), Γκόμεζ (62΄Κουμέτιο), Φαν Ντάικ (56' Φίλιπς), Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (62΄Γκρούγιτς), Φαμπίνιο (46' Μίλνερ), Κεϊτά, Σαλάχ (62' Χούβερ), Φιρμίνο (46' Μιναμίνο), Μανέ (62' Μπρούστερ)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ