ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Σημαντικότερο το Champions League από το χρυσό παπούτσι"

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's first goal of the game during the  Champions League, quarterfinal second leg soccer match against Manchester City at the Etihad Stadium, Manchester, England Tuesday April 10, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Σαλάχ (Nick Potts/PA via AP) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έθεσε τις προτεραιότητές του, τονίζοντας πως για τον ίδιο είναι πιο σημαντική η κατάκτηση του Champions League από το να κάνει δικό του το χρυσό παπούτσι.

Το Champions League ονειρεύεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, που βρήκε δίχτυα και απέναντι στην Μπόρνμουθ (3-0), αναφέρθηκε στις επιθυμίες του, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν άμεσα με τα όσα έχει πετύχει έως τώρα σε προσωπικό επίπεδο στα γήπεδα της Αγγλίας, παρά με τις επιτυχίες της ομάδας του.

"Σημαντικότερη για εμένα είναι η κατάκτηση του Champions League από την ομάδα μου. Η ανάδειξή μου σε κορυφαίο σκόρερ στην Premier League ή η κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού, έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα", είπε ο 25χρονος Σαλάχ.

Ο Σαλάχ έχει πετύχει έως τώρα 30 γκολ στην Premier League και ηγείται του σχετικού πίνακα. Ακολουθεί ο Χάρι Κέιν (Τότεναμ) με 25 γκολ και ο Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι) με 21 τέρματα.

Nick Potts/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ