Σαλάχ: "Ν' αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις γυναίκες"

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος συμπεριελήφθη στις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, στάθηκε στα βήματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η θέση που έχει η γυναίκα στον ισλαμικό κόσμο.

Το περιοδικό, "Time", συμπεριέλαβε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως για το τρέχον έτος (2019).

Ο 26χρονος Αιγύπτιος φορ της Λίβερπουλ, ο οποίος φιγουράρει μαζί με τους Λεμπρόν Τζέιμς, Τάιγκερ Γουντς και Άλεξ Μόργκαν ως εκπρόσωποι του αθλητισμού στη σχετική λίστα - στάθηκε στα βήματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η θέση που έχει η γυναίκα στη σύγχρονη κοινωνία.

"Πρέπει ν' αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίον συμπεριφερόμαστε στις γυναίκες. Πρέπει υποχρεωτικά να γίνει, δεν είναι απλά μία επιλογή. Στηρίζω τις γυναίκες, περισσότερο από ποτέ, γιατί πιστεύω ότι αξίζουν περισσότερα από όσα έχουν", υποστήριξε ο Αφρικανός φορ των ρεντς στο περιοδικό.

Η πατρίδα του Σαλάχ, Αίγυπτος, βρίσκεται αρκετά βήματα πίσω ως προς την ισότητα των δύο φύλων, καθώς τα δικαιώματα των γυναικών είναι περιορισμένα.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.