ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ ενόψει Μ. Γιουνάιτεντ: "Διαφορετικά με τον Μουρίνιο, τώρα έχουν 11 σερί νίκες"

Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Roberto Firmino during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Roberto Firmino during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη με τον Τζέιμι Κάραχερ ότι οι "ρεντς" νιώθουν αρκετή πίεση για τον τίτλο καθώς η Premier League μπαίνει στην τελική της ευθεία και στάθηκε στις ιδιαιτερότητες του ματς με τη Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24/2, 16:05) για την 27η αγωνιστική της Premier League και θέλει να φύγει με τη νίκη από το "Ολντ Τράφορντ" για να συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος Αιγύπτιος επιθετικός των "ρεντς" και πρώτος (μαζί με τον Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι) σκόρερ της Premier League, Μοχάμεντ Σαλάχ, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο θρύλο (πρώην αμυντικό) της ομάδας, Τζέιμι Κάραχερ, ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν έντονη πίεση.

"Βέβαια και υπάρχει πίεση, γιατί είμαστε ανθρώπινα όντα. Τώρα η πίεση είναι μεγαλύτερη, γιατί πλησιάζουμε στο τέλος. Αλλά στο τέλος της ημέρας, οι τρεις βαθμοί είναι που μετρούν. Πίεση έχει και η Μάντσεστερ Σίτι. Όταν παίζεις στην Premier League, πρέπει ν' αποδεχθείς ότι υπάρχει πίεση. Όταν πας σπίτι σου, μπορεί να την πάρεις μαζί σου. Ίσως αυτό σε βοηθά να βελτιώνεσαι. Στο τέλος της ημέρας έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου, ένα όνειρο, να κατακτήσεις τον τίτλο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Είναι διαφορετικό ματς, γιατί πλέον έχουν έντεκα διαδοχικές νίκες. Με τον Μουρίνιο ήταν διαφορετικά. Από μικρό παιδί ξέρω ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ματς στον κόσμο. Ξέρω πώς θέλει να νικήσει αυτό το ματς η Γιουνάιτεντ. Δεν αγχώνομαι. Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλη τη σεζόν".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ