ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρόμπερτσον: "Πολύ καλός ο Τσιμίκας, αλλά θέλω να παραμείνω νούμερο ένα"

Ο Άντι Ρόμπερτσον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας
Ο Άντι Ρόμπερτσον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας SHAUN BOTTERILL/POOL VIA AP

Ο Άντι Ρόμπερτσον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να παραμείνει αυτός η πρώτη επιλογή του Κλοπ για την θέση του αριστερού μπακ.

Ο Άντι Ρόμπερτσον έκανε δηλώσεις στο επίσημο site της Λίβερπουλ, όπου κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Κώστα Τσιμίκα στην Λίβερπουλ. Ο Σκωτσέζος ακραίος αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει την θέση του βασικού αριστερού μπακ στην ομάδα.

Ο Ρόμπερτσον δήλωσε, μεταξύ άλλων, για τον Τσιμίκα: "Έχει μπει πολύ καλά. Μπορούμε να δούμε ότι αυξάνει την αυτοπεποίθησή του ως παίκτης και ως μέλος του συνόλου, κάτι που οφείλεται σε όλη την ομάδα και το προσωπικό".

"Τον έχω δει στην προπόνηση και δείχνει πολύ καλός παίκτης. Δεν μπορώ να πω ότι τον έχω δει πολύ να παίζει με τον Ολυμπιακό, γιατί αυτό είναι θέμα της ομάδας, και προφανώς έχουν δειότι μπορεί να βελτιώσει την ομάδα και δεν έχω αμφιβολία ότι θα το κάνει".

"Για μένα προσωπικά, είναι στη θέση μου και θέλω να μείνω ο νούμερο ένα αριστερός μπακ. Θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, να είμαι υγιής και να διατηρώ την απόδοσή μου σε υψηλά επίπεδα και να παίξω όλα τα παιχνίδια. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι πάντα πιθανό, αλλά έχω αυτή την νοοτροπία. Αυτός είναι ο στόχος μου και είμαι βέβαιος ότι και αυτός έχει παρόμοιους στόχους. Χρειαζόμαστε τον συναγωνισμό στην ομάδα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ