ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πλήγμα στη Λίβερπουλ με Ματίπ

Liverpool's Joel Matip during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Joel Matip during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζοέλ Ματίπ θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμού, γεμίζοντας το απουσιολόγιο του Γιούργκεν Κλοπ, αφού νοκ άουτ έχουν τεθεί ήδη οι Τζο Γκόμεθ και Άνταμ Λαλάνα. Αμφίβολος για Σίτι ο Εμρέ Τζαν.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Γιούργκεν Κλοπ. Το μεσημέρι της Τρίτης (03/04) η Λίβερπουλ ενημέρωσε πως ο Ζοέλ Ματίπ θα χάσει, όπως όλα δείχνουν, το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού, το οποίο σημαίνει πως ο Γερμανός χάνει μία σημαντική εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ο Καμερουνέζος στόπερ αποχώρησε τραυματίας απ' την αναμέτρηση των "κόκκινων" με την Κρίσταλ Πάλας και οι ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό, το οποίο θα διορθωθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση.

Θυμίζουμε πως νοκ άουτ έχουν τεθεί ήδη οι Τζο Γκόμεθ και Άνταμ Λαλάνα, με τον δεύτερο να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Παράλληλα, αμφίβολος για το αυριανό (04/04, 21:45) κρίσιμο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League είναι ο Εμρέ Τζαν.

Όπως είναι εμφανές, η Λίβερπουλ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν με πολλά προβλήματα στην αμυντική και μεσαία γραμμή. Το ζήτημα είναι αν θα έχουν καθοριστική σημασία στην πορεία της τόσο στην Premier League όσο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση...

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ