ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πάταγος στο Twitter για το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ

Liverpool supporters celebrate outside Anfield Stadium in Liverpool, England, Thursday, June 25, 2020 after hearing Chelsea had scored in the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City. Liverpool will be crowned Premier League champions if Manchester City fail to beat Chelsea. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool supporters celebrate outside Anfield Stadium in Liverpool, England, Thursday, June 25, 2020 after hearing Chelsea had scored in the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City. Liverpool will be crowned Premier League champions if Manchester City fail to beat Chelsea. (AP Photo/Jon Super) AP

Συγχαρητήρια από κάθε γωνιά του πλανήτη, από φίλους και "εχθρούς" δέχεται η Λίβερπουλ μετά από την κατάκτηση της Premier League, με το Twitter να είναι ο απόλυτος προορισμός της βραδιάς (PHOTOS & VIDEOS).

To πρώτο πρωτάθλημα της Λίβερπουλ μετά από τριάντα χρόνια, το πρώτο της επί εποχής Premier League, ήταν πολύ γλυκό. Κατακτήθηκε νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλο τίτλο στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου , χάρη στην ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι που ανάγκασε τον κόσμο στο λιμάνι της βορειοδυτικής Αγγλίας να βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσει.

Την ίδια ώρα το Twitter έπαιρνε φωτιά, με την παγκόσμια αθλητική κοινότητα να ασχολείται με το σπουδαίο επίτευγμα του Γιούργκεν Κλοπ και των παικτών του. Από τον Γκάρι Λίνεκερ μέχρι τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και από τον απλό οπαδό μέχρι τον μέσο αντίπαλο της Λίβερπουλ που έβγαλε το καπέλο για να παραδεχθεί την ανωτερότητά της στη σεζόν 2019/20.































TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ