ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Παίκτης της Λίβερπουλ παραδέχθηκε επίθεση στη σύντροφο του

Παίκτης της Λίβερπουλ παραδέχθηκε επίθεση στη σύντροφο του

Την ενοχή του ενώπιον δικαστηρίου δήλωσε ο Τζον Φλαναγκάν, για την κατηγορία της επίθεσης στη σύντροφο του Ρέιτσελ Γουόλ στο κέντρο του Λίβερπουλ. (video)

Στο Δικαστικό Μέγαρο του Λίβερπουλ παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης (2/1) ο Τζον Φλάναγκαν, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία παρατεταμένης επίθεσης στη σύντροφο του, Ρέιτσελ Γουόλ.

Το συμβάν τοποθετείται χρονικά το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου και έγινε στην Duke Street, στο κέντρο της πόλης. Ο 25χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ, ενώπιον των δικαστών, παραδέχθηκε την ενοχή του για την επίθεση στην επί 18 μήνες σύντροφο του.

Ο συνήγορος του Φλάναγκαν υποστήριξε ότι το θύμα δεν είχε προβεί σε κάποια κατάθεση εναντίον του πελάτη του, τονίζοντας πως δεν έχει σημειωθεί κανένα ανάλογο περιστατικό βίας στη διάρκεια της σχέσης τους.

Ο Λάιονελ Γκρέιγκ συνέχισε τονίζοντας ότι οι Φλάναγκαν και Γουόλ βρίσκονταν αμφότεροι υπό την επήρεια αλκοόλ όταν σημειώθηκε το συμβάν και πως μέχρι σήμερα εξακολουθούν να είναι σε σχέση.

"Ο κατηγορούμενος είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και προπονείται σκληρά κάθε μέρα, επομένως δεν έχει συχνές εξόδους. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό", επεσήμανε η υπερασπιστική γραμμή του Φλάναγκαν.

"Αυτή είναι μια παρατεταμένη επίθεση σύμφωνα με την κάμερα ασφαλείας και περιλαμβάνει μια κλωτσιά. Για εμένα είναι πρόκειται για επίθεση δεύτερου βαθμού και νομίζω ότι θα χρειαστώ μια έκθεση. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας, είναι σε σχέση και υποθέτω ερωτευμένοι, κι όμως αυτή η νεαρή κυρία υπέστη συγκεκριμένου βαθμού βία", απάντησε η δικαστής Γουέντι Λόιντ, ενημερώνοντας τον Φλάναγκαν ότι θα αντιμετωπίσει ποινή κοινωνικής εργασίας.

"Πρέπει να σιγουρευτώ ότι αυτές οι συνθήκες δεν θα εμφανιστούν ξανά", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και θα μάθει την ποινή του από το δικαστήριο στις 17 Ιανουαρίου.

Εκπρόσωπος της αγγλικής ομάδας ρωτήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις, σημειώνοντας πως "ο σύλλογος έχει ενημερωθεί για το υποτιθέμενο συμβάν, όπου εμπλέκεται μέλος της πρώτης ομάδας. Δεν θα κάνουμε κάποιο σχόλιο σχετικά με το θέμα όσο η διαδικασία με τις αντίστοιχες αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ