ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οι καλύτερες ατάκες του Κλοπ

Οι καλύτερες ατάκες του Κλοπ
Κλοπ

Διαβάστε τις δέκα καλύτερες ατάκες που έχει πει τα τελευταία χρόνια ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Λίβερπουλ την Πέμπτη το βράδυ.

Μπορεί διάφορα σενάρια να τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου για το ερχόμενο καλοκαίρι, ο ίδιος ωστόσο έβαλε τέλος στις φήμες μετά την υπογραφή συμβολαίου με την ομάδα της Λίβερπουλ.

Ο λόγος για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των Reds για τα επόμενα τρία χρόνια, λαμβάνοντας σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ σε αυτό το διάστημα 28.600.000€!

Αυτό το ποσό θα τον κάνει το δεύτερο πιο καλοπληρωμένο προπονητή στην Premier League (σε βάθος χρόνου) μετά τον τεχνικό της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Πάντως η Λίβερπουλ στην επίσημη ιστοσελίδα της επέλεξε δέκα από τις καλύτερες ατάκες που έχει πει τα τελευταία χρόνια ο 48αχρονος τεχνικός και μέσα από αυτές μπορείτε να καταλάβετε κι εσείς μέρος του χαρακτήρα του. Ας τις δούμε...

Ο δεκάλογος του Κλοπ

  • Δεν μου αρέσει το φιλήσυχο ποδόσφαιρο. Προτιμώ το μαχητικό. Αυτό που λέμε στην Γερμανία ως "αγγλικό ποδόσφαιρο". Βροχερή μέρα, βαρύς αγωνιστικός χώρος και λερωμένοι μέχρι το πρόσωπο. Και να πηγαίνεις σπίτι και να μην μπορείς να ξαναπαίξεις για τέσσερις εβδομάδες.
  • Οι τρελοί παίκτες με λατρεύουν και δεν έχω ιδέα γιατί.
  • Στον Βενγκέρ αρέσει να κρατάει μπάλα, να μοιράζει το παιχνίδι αρμονικά σαν μια ορχήστρα. Είναι σαν ένα σιωπηλό τραγούδι. Εμένα μου αρέσει η heavy metal.
  • Ποτέ δεν κατάφερα να παίξω μέσα στο γήπεδο αυτό που είχα στο μυαλό μου. Είχα το ταλέντο ενός παίκτη 5ης κατηγορίας και το μυαλό για Μπουντεσλίγκα. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνω καριέρα στην δεύτερη κατηγορία.
  • Ναι είναι αλήθεια, έχω κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και το αποτέλεσμα είναι καλό. Έτσι δεν είναι;
  • Ο Γκέτσε έφυγε γιατί ήταν προσωπική επιλογή του Γουαρδιόλα και ήθελε να παίξει για εκείνον. Εγώ δεν μπορώ να κοντύνω 15 πόντους, ούτε να μιλήσω ισπανικά.
  • Δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ ροκ σταρ, αν και τραγουδώ δυνατά μπροστά από το Playstation όταν παίζω karaoke games.
  • Οι οπαδοί μας δεν πρέπει να μας αναγνωρίζουν μόνο λόγω του μαύρου και του κίτρινου. Ακόμα κι αν φοράμε κόκκινα πρέπει να σκέφτονται: "Δεν γίνεται αυτή η ομάδα πρέπει να είναι η Ντόρτμουντ".
  • Αν η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη ομάδα που θα παρακολουθούσα για τέσσερα χρόνια σε ηλικία τεσσάρων ετών, με τα σκορ να λήγουν 5-0 και 6-0, τότε θα το έριχνα στο... τένις.
  • Αισθάνομαι υπερήφανος για την πρώτη μου αποβολή ως προπονητής. Πλησίασα τον τέταρτο και του είπα: "Πόσα λάθη επιτρέπονται απόψε; Αν είναι δεκαπέντε, τότε έχεις ένα ακόμα".
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ