ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαντιό Μανέ οργάνωσε party για 100 παιδιά στο Μαλάουι

Ο Σαντιό Μανέ οργάνωσε party για 100 παιδιά στο Μαλάουι

Η Λίβερπουλ αντικατέστησε τις φανέλες του Σαντιό Μανέ σε όσους οπαδούς είχαν το παλιό νούμερο του Σενεγαλέζου εξτρέμ κι εκείνος αγόρασε τα παλιές για να κάνει έκπληξη σε παιδιά ορφανοτροφείου (VIDEO).

Στα 26 του χρόνια, ο Σαντιό Μανέ είναι ένας από τους κορυφαίους εξτρέμ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Την ίδια στιγμή, είναι και ένας από τους πιο "κλειστούς" ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς στο άθλημα, καθώς η καθημερινή του διαδρομή είναι σπίτι - γήπεδο - σπίτι. Ο Σενεγαλέζος της Λίβερπουλ επενδύει πολλά χρήματα από τις ετήσιες αποδοχές του σε φιλανθρωπίες, είναι από τους πιο ενεργούς ποδοσφαιριστές σε αυτό το κομμάτι και όχι μόνο στην πατρίδα του.

Ο Μανέ εκμεταλλεύθηκε τη μεταγραφή του Κοουτίνιο στη Μπαρτσελόνα, αποχωρίστηκε το νούμερο 19, πήρε το νούμερο 10 και μετά την απόφαση των ανθρώπων της Λίβερπουλ να αλλάξουν τις εμφανίσεις όσων οπαδών είχαν αγοράσει εκείνες με το παλιό του νούμερο, έσπευσε μαζί με την KitAid για να αγοράσει τις παλιές φανέλες και να τις στείλει σε ορφανοτροφείο στο Μαλάουι. Αυτό που ακολούθησε, μόλις τα παιδάκια πήραν στα χέρια τους το δώρο του Σαντιό Μανέ, δεν περιγράφεται.

Δείτε απλά το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ