ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πανηγυρισμός του Σαλάχ που θεωρήθηκε πικάρισμα στον Ράμος!

Liverpool's Xherdan Shaqiri , right, celebrates scoring his side's third goal of the game with Mohamed Salah, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Cardiff City at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 27, 2018. (Dave Thompson/PA via AP)
Liverpool's Xherdan Shaqiri , right, celebrates scoring his side's third goal of the game with Mohamed Salah, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Cardiff City at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 27, 2018. (Dave Thompson/PA via AP) ΑP IMAGE

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 3-0 της Λίβερπουλ επί της Γουότφορντ το βράδυ του Σαββάτου όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλα και για τον αινιγματικό πανηγυρισμό του(VIDEO).

Ήταν αναμφίβολα η βραδιά του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος άσος ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 στην έδρα της Γουότφορντ που την κράτησε σε απόσταση αναπνοής από την Μάντσεστερ Σίτι (είναι στο -2 από τους πρωταθλητές Αγγλίας), ενώ παράλληλα ανάγκασε πολύ κόσμου να "πονοκεφαλιάζει" ελέω του πανηγυρισμού του.

Και αυτό γιατί επέλεξε να γιορτάσει το γκολ του με έναν τρόπου δεν έχει συνηθίσει τους φανς του, με τον αρχικανονιέρη των "κόκκινων" την περασμένη σεζόν με 46 γκολ να σταυρώνει τα χέρια του μπροστά από το πρόσωπό του.

Οι πιο.. παρατηρητικοί μάλιστα δεν χρειάστηκαν πολλή ώρα για να βγάλουν το πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο ο Σαλάχ δεν έκανε τίποτα άλλο για να αντιγράψει και συνάμα να πικάρει τον Σέρχιο Ράμος.

Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates scoring his side's first goal of the game with team mate Xherdan Shaqiri during their English Premier League soccer match against Watford at Vicarage Road, Watford, England, Saturday, Nov. 24, 2018. (Chris Radburn/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates scoring his side's first goal of the game with team mate Xherdan Shaqiri during their English Premier League soccer match against Watford at Vicarage Road, Watford, England, Saturday, Nov. 24, 2018. (Chris Radburn/PA via AP) CHRIS RADBURN/PA VIA AP

Οι δύο τους "γνωρίζονται" πολύ καλά από τον περυσινό τελικό του Champions League όπου ο Ράμος είχε κάνει άτσαλο φάουλ πάνω στον Σαλάχ προκαλώντας τον τραυματισμό του, με τις "κακές γλώσσες" των social media να ισχυρίζονται πως ο Αιγύπτιος είχε λόγο που επέλεξε αυτό τον πανηγυρισμό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Βλέπετε, η περίοδος αυτή μόνο καλή δεν είναι για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα από το Γουότφορντ-Λίβερπουλ ήταν παρών στη συντριβή των "μερένγκες" με 3-0 στην έδρα της Έιμπαρ για το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ μία ημέρα νωρίτερα τα Football Leaks είχαν αποκαλύψει πως είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία μετά τον τελικό του Champions League του 2017.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ