Ο Μπαλοτέλι πήρε πριμ 1.200.000 ευρώ επειδή δεν αποβλήθηκε

Ο Μπαλοτέλι πήρε πριμ 1.200.000 ευρώ επειδή δεν αποβλήθηκε

Ο Μίνο Ράιολα κατάφερε να προσθέσει έναν ιδιαίτερο όρο στο συμβόλαιο του Μάριο Μπαλοτέλι με τη Λίβερπουλ το 2014, ο οποίος απέδωσε καρπούς.

Οι αποκαλύψεις του βιβλίου "Football Leaks: The Dirty Business of Football", το οποίο κυκλοφόρησε επισήμως την Πέμπτη, συνεχίζονται και αποσπάσματά του δημοσιεύονται από ΜΜΕ διεθνώς, με ορισμένες ανατρεπτικές λεπτομέρειες σχετικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μία από τις ιστορίες που καταγράφονται αφορούν τον Μάριο Μπαλοτέλι και το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2014, παίρνοντας μεταγραφή 20.000.000 ευρώ από τη Μίλαν.

Ο κορυφαίος ατζέντης Μίνο Ράιολα κατόρθωσε να εισάγει έναν ιδιαίτερο όρο υπέρ του ιδιότροπου πελάτη του, ο οποίος προέβλεπε μπόνους ύψους 1.200.000 ευρώ σε περίπτωση που αντίκριζε λιγότερες από τρεις κόκκινες κάρτες σε όλες τις διοργανώσεις ανά σεζόν.

"Εάν κατά τη διάρκεια κάθε σεζόν της θητείας του συμβολαίου ο παίκτης δεν αποβαλλόταν από τον αγωνιστικό χώρο σε τρεις ή παραπάνω περιπτώσεις για βίαιη συμπεριφορά, φτύσιμο, χρήση προσβλητικής γλώσσας και/ή χειρονομιών και/ή ανυπακοή... τότε στις 30 Ιουνίου στο τέλος κάθε σεζόν θα λάβει μπόνους 1.200.000 ευρώ", αναφέρει ο επίμαχος όρος του συμβολαίου.

Αυτό σημαίνει ότι στις 30 Ιουνίου 2015, στο τέλος της μοναδικής σεζόν που αγωνίστηκε στους "κόκκινους", ο Ιταλός επιθετικός έγινε κατά 1.200.000 ευρώ πλουσιότερος, αφού στους 28 αγώνες όπου φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου, δεν αντίκρισε κόκκινη κάρτα.

Σε περίπτωση, πάντως, που ο ίδιος όρος αυτός υπάρχει και στο φετινό συμβόλαιό του με τη Νις, τότε δεν θα πρέπει να περιμένει χρήματα, αφού έχει αποβληθεί ήδη τρεις φορές στο πρωτάθλημα.

Photo credits: AP Photo

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24