ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κοουτίνιο ζήτησε να φύγει από τη Λίβερπουλ

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates after scoring during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Liverpool  FC and Borussia Dortmund in Liverpool, England, Thursday, April 14, 2016 . (AP Photo/Jon Super)
Κοουτίνιο (AP Photo/Jon Super) AP

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Λίβερπουλ, με την οποία ξεκαθαρίστηκε ότι ο Φιλίπε Κοουτίνιο δεν πωλείται, ο Βραζιλιάνος φέρεται πως κατέθεσε επίσημο αίτημα μεταγραφής, ζητώντας να αποχωρήσει από τους "ρεντς".

Η Λίβερπουλ έβαλε τέλος στα σενάρια πώλησης του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα. Οι "κόκκινοι" εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να λάβουν υπόψιν προσφορές για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, επισημαίνοντας πως θα παραμείνει στην ομάδα και μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτό προφανώς δεν άρεσε στον 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports κατέθεσε επίσημο αίτημα μεταγραφής, ζητώντας να αποχωρήσει από τους "ρεντς". Η Λίβερπουλ έχει απαντήσει αρντητικά σε δύο προτάσεις των "μπλαουγκράνα" για τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Κοουτίνιο δείχνει τις προθέσεις του με την κίνηση να ζητήσει μεταγραφή, παρότι τον περασμένο Ιανουάριο υπέγραψε νέο, πενταετές συμβόλαιο. Την περασμένη σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, σημειώνοντας 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όλα αυτά και ενώ ο Βραζιλιάνος δεν θα παίξει στην πρεμιέρα της Premier League με τη Γουότφορντ το Σάββατο (12/8) λόγω τραυματισμού, ενώ είναι αμφίβολος και για το πρώτο παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ, για τα playoffs του Champions League, την Τρίτη (15/8).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Jon Super)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ