ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να μπει στη "μάχη" των 90 εκατ. ευρώ για τον Πούλισιτς

Liverpool manager Juergen Klopp walks along the line of the playing field during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp walks along the line of the playing field during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το μέλλον του Κρίστιαν Πούλισιτς εξελίσσεται σε σίριαλ, καθώς η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να τον ανανεώσει και η Τσέλσι φέρεται να έχει πλεονέκτημα στην απόκτησή του, ωστόσο στο "κόλπο" φαίνεται να μπαίνει και ο Κλοπ.

Τσέλσι και Λίβερπουλ φέρονται να κάνουν από τώρα "πρόβες" ενόψει ενός μεταγραφικού σίριαλ, το ερχόμενο καλοκαίρι, που θ' απασχολήσει έντονα την Premier League και τους ποδοσφαιρικούς φαν ανά τον κόσμο.

Ο ποδοσφαιριστής που παρουσιάζεται από τα Μέσα έτοιμος να βάλει τα δύο αγγλικά μεγαθήρια να συγκρουστούν για χάρη του είναι ο 20χρονος, Κρίστιαν Πούλισιτς.

Πρόκειται για τον ταλαντούχο Αμερικανό της Ντόρτμουντ που ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Γερμανούς μέχρι το 2020, αλλά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν δείχνει καμία διάθεση ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του. Έτσι, λοιπόν, οι "κίτρινοι" φέρονται να έχουν βγάλει τον Πούλισιτς στο παζάρι περιμένοντας τον αγοραστή που θα πληρώσει τα 90.000.000 ευρώ που απαιτούνται.

Μέχρι πρόσφατα, φαβορί για την απόκτηση του παίκτη ήταν η Τσέλσι, ωστόσο ένα δημοσίευμα της "Mirror" βάζει στο κόλπο την Λίβερπουλ μια και ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολουθεί τον ανερχόμενο σταρ από τα πρώτα του βήματα και τον θέλει στο "Άνφιλντ". Μάλιστα, το αγγλικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ δεν διστάσει να πουλήσει τον Φαμπίνιο σε μία εκ των Γιουβέντους ή Μίλαν που ενδιαφέρονται για να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται για τον Αμερικανό winger.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ