ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ νιώθει άσχημα για τον Γκουαρδιόλα

Liverpool manager Juergen Klopp, left, speaks with Manchester City manager Pep Guardiola before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp, left, speaks with Manchester City manager Pep Guardiola before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την τιμωρία-σοκ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την φετινή εκπληκτική πορεία της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα που καλπάζει για τον τίτλο.

Μετά το 1-0 απέναντι στη Νόριτς στο "Κάροου Ρόουντ" με το τέρμα του Μανέ, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για την τιμωρία-σοκ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα που καλπάζει για τον τίτλο.

"Ήταν πραγματικά ένα σοκ αυτό που έγινε με τη Σίτι. Το μόνο για το οποίο μπορώ να μιλήσω, είναι το ποδόσφαιρο. Όσα έχουν πετύχει στον αγωνιστικό χώρο, είναι εκπληκτικά, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Απλά πιστεύεις τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι.

Νιώθω άσχημα για τον Πεπ και τους παίκτες του, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Μπορούν να κάνουν έφεση και θα δούμε τι θα συμβεί τότε. Προφανώς και είναι κάτι σοβαρό. Αλλά το ποδόσφαιρο που έπαιξαν ήταν εκπληκτικό και θα είναι πάντα εκπληκτικό", ανέφερε ο Κλοπ για το θέμα της Σίτι, ενώ μίλησε και για το +25 στο πρωτάθλημα:

«Είναι τόσο τρελό, που δεν το καταλαβαίνω. Είναι εκπληκτικό. Δεν μου έχει ξανατύχει, δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Όταν μπαίνω στ' αποδυτήρια μετά τους αγώνες, πρώτα αναλύω με τους παίκτες για 2-3 λεπτά το ματς και μετά θυμάμαι ότι νικήσαμε και τους δίνω τα εύσημα".

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ