ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κλοπ ήθελε καλύτερη αμυντική αντίδραση στη γκολάρα του Αζάρ

Liverpool manager Juergen Klopp reacts during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp reacts during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις μετά την ήττα από την Τσέλσι, στάθηκε στην κακή αμυντική αντίδραση στη γκολάρα του Αζάρ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είχε ομοιότητες με το τέρμα του Φιρμίνο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η καλή παράδοση της Τσέλσι στο Άνφιλντ συνεχίζεται. Οι "μπλε" του Λονδίνου δεν έχουν χάσει από το 2012 στην έδρα της Λίβερπουλ σε καμία διοργάνωση και αυτό συνέβη και χθες το βράδυ (26/9). Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επιβλήθηκε με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του League Cup.

Τόσο ο Ιταλός προπονητής όσο και ο Γιούργκεν Κλοπ έκαναν αρκετές αλλαγές στις αρχικές τους ενδεκάδες ενόψει και του ντέρμπι του ερχόμενου Σαββατοκύριακου για το πρωτάθλημα. Τελικά, εκείνος που χαμογέλασε ήταν ο προπονητής της Τσέλσι. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με το τέρμα του Στάριτζ, ωστόσο στη συνέχεια ο Αζάρ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Τσέλσι και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1.

Το δεύτερο γκολ με τον Βέλγο ήταν χάρμα ιδέσθαι. Ο Αζάρ αρχικά έπαιξε το 1-2 με τον Αθπιλικουέτα στα δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή, στη συνέχεια απέφυγε τον Κεϊτά, πέρασε δύο φορές τον Μορένο και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μινιολέ για να δώσει τη νίκη στην Τσέλσι!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, θα ήθελε καλύτερη αμυντική αντίδραση στη φάση του δεύτερου γκολ, το οποίο για τον ίδιο είχε ομοιότητες με αυτό του Ρομπέρτο Φιρμίνο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όπου οι "κόκκινοι" νίκησαν 3-2 στις καθυστερήσεις.

"Ασφαλώς και θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα. Δεν το είδα δεύτερη φορά, επομένως πρέπει να το δω ξανά. Νομίζω ότι χάσαμε τη μπάλα μπροστά και μετά στην περιοχή ο Αζάρ έκανε σπριντ. Με τις περιστροφές του, δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα", ανέφερε αρχικά ο Κλοπ για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και συνέχισε:

"Πετύχαμε ένα παρόμοιο γκολ πριν μερικές ημέρες για το Champions League και είναι δύσκολο να αμύνεσαι στο τέλος. Όμως, φυσικά είναι καλύτερο να αμύνεσαι. Δεν ξέρω το πώς αυτή τη στιγμή, αλλά αύριο θα ξέρω"

AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ