ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ δίνει συνέντευξη σε φίλαθλο με νοητική στέρηση

Ο Κλοπ δίνει συνέντευξη σε φίλαθλο με νοητική στέρηση

Ο 16χρονος Λόιντ ζήτησε μία συνάντηση με τον Γίργκεν Κλοπ ο Γερμανός τεχνικός υλοποίηση το όνειρο του νεαρού με νοητική στέρηση, μιλώντας μέχρι και για τη συντριβή της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι υποχρεώσεις του Γίργκεν Κλοπ με τη Λίβερπουλ δεν περιορίζονται στους αγώνες του συλλόγου. Ως μέλος ενός τεράστιου οργανισμού, συμμετάσχει σε διάφορα πρότζεκτ της ομάδας και αντιστοίχως, υπάρχουν διάφοροι φορείς που επιζητούν τον Γερμανό, ουχί για αγωνιστικούς λόγους.

Αυτό συνέβη και με το "Make-A-Wish", έναν οργανισμό που δημιουργήθηκε για να στηρίζει διάφορα παιδιά και άτομα που έχουν ανάγκες και έκανε το ίδιο και με τον Λόιντ.

Ο νεαρός Άγγλος αντιμετώπιζε εγκεφαλίτιδα όταν ήταν 6 ετών, η οποία του προκάλεσε βλάβη, με συνέπεια να χάσει ορισμένες βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, όπως η φυσιολογική κίνηση και η ομιλία.

Σήμερα, σε ηλικία 16 ετών, παραμένει φίλος της Λίβερπουλ και κατά καιρούς έχει συναντηθεί με αρκετούς παίκτες της. Αυτήν τη φορά, η επιθυμία του ήταν διαφορετική και έγραψε γι' αυτήν στο "Make-A-Wish", το οποίο την έκανε πραγματικότητα: ένα ραντεβού με τον Κλοπ!

Ο Λόιντ και η οικογένειά του πήγαν με λιμουζίνα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ στο Μέλγουντ και εκεί ο 16χρονος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από τον ίδιο τον Γερμανό τεχνικό στο γραφείο του.

Ακολούθως, του πήρε μία μίνι συνέντευξη, στην οποία ο Κλοπ αποκάλυψε ότι το αγαπημένο χρώμα του είναι το κόκκινο, διότι μικρός υποστήριζε τη Στουτγκάρδη, η οποία στη φανέλα έχει λευκό χρώμα με κόκκινες ρίγες. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να μιλήσουν και για τη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Κλοπ υπέγραψε σε ένα μικρό μουσικό όργανο που έχει ο Λόιντ και κουνάει, όταν παρακολουθεί τους αγώνες της Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια, η μέρα του Λόιντ ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην καντίνα, όπου βρίσκονταν όλοι οι παίκτες της ομάδας μετά από την προπόνηση, καθώς και με φωτογραφίες στα αποδυτήρια.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ