ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αγαπημένος στόπερ του Φαν Ντάικ ανήκει στη Ρεάλ και δεν είναι ο Ράμος

Liverpool's Virgil van Dijk appeals for a foul during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk appeals for a foul during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Φαν Ντάικ σημείωσε για τον Ράμος πως δεν του ταιριάζει παικτικά και πως ο αγαπημένος του στόπερ είναι άλλος από την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την επίθεση του Ντέγιαν Λόβρεν στον Σέρχιο Ράμος μέσω Instagram, ήρθε η σειρά του έτερου στόπερ της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ν' απαντήσει σε ερώτηση της "Telegraaf" σχετικά με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας.

Σε αντίθεση με τον Κροάτη συμπαίκτη του, ο θηριώδης Ολλανδός έδειξε σεβασμό απέναντι στον Ράμος, αλλά το έριξε το... καρφάκι του τονίζοντας ότι ο αγαπημένος του στόπερ είναι ένας συμπαίκτης του σκληροτράχηλου Ισπανού!

" Είναι σπουδαίος παίκτης και τον σέβομαι γι' αυτά που έχει πετύχει, αλλά δεν είναι ο καλύτερος, δεν είναι ο τύπος του στόπερ που μου ταιριάζει."

Στην ερώτηση, λοιπόν, για το ποιος είναι ο αγαπημένος του, ο Φαν Ντάικ απάντησε: " Ο συμπαίκτης του Ράμος στη Ρεάλ, ο Ράφαελ Βαράν, είναι ο αγαπημένος μου. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και έχει ήδη κερδίσει πολλά."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ