ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ: Τα δύο γκολ των Κόκκινων με συγκλονιστικές ασίστ

Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain, center right, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Liverpool at the Vitality stadium in Bournemouth, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain, center right, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Liverpool at the Vitality stadium in Bournemouth, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Λίβερπουλ στο 35' και στο 44' βρήκε δύο γκολ κόντρα στην Μπόρνμουθ, αλλά οι παίκτες που έδωσαν τις ασίστ "νίκησαν" τους σκόρερ Τσάμπερλεϊν και Κεϊτά (VIDEO).

Σε χαλαρό τέμπο, όπως συνηθίζει τελευταία η Λίβερπουλ, βρήκε δύο γκολ κόντρα στην Μπόρνμουθ στο 35ο λεπτό και στο 44ο επίσης. Σκόρερ των δύο τερμάτων του πρώτου ημιχρόνου ήταν οι Τσάμπερλεϊν και Κεϊτά.

Στο 1-0 του Άγγλου μεσοεπιθετικό, ο αρχηγός των Κόκκινων, Τζόρνταν Χέντερσον πέρασε την μπαλιά με ασίστ πίσω από το κέντρο. Η μπάλα κατευθύνθηκε με τέτοιο τρόπο που... έσβησε στο πόδι του Τσάμπερλεϊν ο οποίος απλά έκανε την προβολή και παραβίασε την εστία των γηπεδούχων:

Όσον αφορά στο 2-0, εκεί μίλησε η μεγάλη ποιότητα του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος πήρε την μπάλα από τον Κεϊτά, περίμενε την κίνηση του συμπαίκτη του και ανάμεσα σε πολλά σώματα του πέρασε την ασίστ με τακουνάκι. Από εκεί και πέρα το έργο του μέσο των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν πανεύκολο:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ