ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μοχάμεντ Σαλάχ: Ο αστράγαλος πονάει και προβληματίζει

Liverpool's Mohamed Salah applauds at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. Liverpool won 3-1. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah applauds at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. Liverpool won 3-1. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Σαλάχ χτύπησε ξανά τον αστράγαλό του στο ματς με την Σίτι. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αιγύπτου, αλλά το πρόβλημά του αυτό έχει θορύβηση τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, αφού υπάρχει από τον Οκτώβρη.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε χτυπήσει τον αστράγαλό του στο παιχνίδι με την Λέστερ τον Οκτώβριο. Ξεκουράστηκε και επανήλθε στη δράση, αλλά στο ματς με την Σίτι πάνω σ' ένα μαρκάρισμα του Φερναντίνιο δέχθηκε ένα ακόμα χτύπημα στο ίδιο σημείο.

Το ζήτημα με τον αστράγαλο του Φαραώ έχει θορύβηση τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Ο Κλοπ, μάλιστα, μίλησε σχετικά με αυτό, σημειώνοντας: " Είναι ενοχλητικό για εκείνον, όχι για μένα. Το θέμα είναι πως έχει μαζέψει υγρό" και συνέχισε " ...πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί βγάζουμε το υγρό και επιστρέφει..."

Τώρα, μένει να δούμε αν ο Σαλάχ θα είναι σε θέση να παίξει με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Και παλαιότερα, πάντως, ο Κλοπ είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι ο Αιγύπτιος από τότε που χτύπησε πονάει μετά το 60' σχεδόν σε όλα τα ματς που έχει συμμετάσχει.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ