ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μίλνερ για τη μονομαχία με τον Μέσι: "Με αποκάλεσε γαϊδούρι"

Liverpool's James Milner, center right, tries to block a shot from Barcelona's Lionel Messi, center, during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Liverpool's James Milner, center right, tries to block a shot from Barcelona's Lionel Messi, center, during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Λιονέλ Μέσι δεν γνώριζε πως ο Τζέιμς Μίλνερ μιλάει ισπανικά και τον στόλισε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ στο Champions League.

Απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στην Daily της Κυριακής ο εκ των αρχηγών της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ. Το πιο ζουμερό κομμάτι των αποκαλύψεων του Άγγλου ποδοσφαιριστή ήταν όταν αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι στον πρώτο ημιτελικό Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ στο "Καμπ Νόου".

Ο Μίλνερ είπε μεταξύ άλλων πως ο Μέσι δεν γνώριζε πως μιλάει ισπανικά και αρκετές φορές στο παιχνίδι του έλεγε διάφορα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα δήλωσε ο έμπειρος χαφ, ο σταρ της Μπάρτσα, καθώς πήγαιναν στα αποδυτήρια τον αποκάλεσε "μπούρο". Στα ελληνικά, το "μπούρο" σημαίνει "γαϊδούρι", ωστόσο στην ποδοσφαιρική διάλεκτο των ισπανόφωνων αποκαλείς κάποιον "μπούρο" όταν στο παιχνίδι του αγωνίζεται σκληρά και κλωτσάει τους αντιπάλους.

"Αυτό το φάουλ που μου έκανες ήταν γιατί σου έκανα ποδιά" φέρεται να είπε ο Αργεντινός στον Άγγλο, ενώ ο Μίλνερ με τη σειρά του εξομολογείται: "Δεν ήταν χαρούμενος. Μετά απ' αυτό τον άφησα και πήγα στ' αποδυτήρια".

Βέβαια, από τα λεγόμενα του "Κόκκινου" δεν προκύπτει καμία κόντρα με τον Μέσι, ίσα ίσα που στη συνέχεια της συνέντευξης είπε το εξής φοβερό: "Τον θαυμάζω. Έχει κερδίσει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Αν πας να τον σταματήσεις, στην προσπάθεια πάνω δεν μπορείς να σκεφτείς αν θα σε γελοιοποιήσει.

*Στο video φαίνεται η ντρίμπλα στην οποία αναφέρεται ο Μίλνερ. Τότε, ο Άγγλος ήταν ακόμα παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Εμένα μου έχει κάνει ντρίμπλα και το έχουμε δει εκατομμύρια φορές. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Απέναντι σε τέτοιους παίκτες πρέπει να τους στείλεις το μήνυμα ότι δεν θα κάνουν αυτό που θέλουν. Πρέπει να του κόψεις το ρυθμό, δεν θέλω να τον τραυματίσω, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν τρέχει πρέπει να τον βγάλεις από την τροχιά του, γιατί είναι και πνευματικό το ζήτημα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ