ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μανέ για Τσιμίκα, Ζότα και Τιάγκο: "Είναι καλοί παίκτες, θα μας ανεβάσουν επίπεδο"

Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Michael Regan/Pool via AP) AP

Ο Σάντιο Μανέ αναφέρθηκε στις τρεις μεταγραφές της Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένου του Κώστα Τσιμίκα, υπογραμμίζοντας ότι οι Reds ανεβαίνουν επίπεδο με τέτοιες κινήσεις.

Ο Κώστας Τσιμίκας κατέγραψε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την φανέλα της Λίβερπουλ στην επτάρα κόντρα στην Λίνκλον για το Λιγκ Καπ. Λίγες μέρες αργότερα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δέχθηκε και τα θετικά λόγια από τον Σάντιο Μανέ.

Συγκεκριμένα ο Μανέ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Reds, τον Τιάγκο Αλκάνταρα, τον Ντιόγκο Ζότα και τον Κώστα Τσιμίκα.

Για τον πρώην παίκτη της Μπάγερν σχολίασε: "Δεν νομίζω ότι μόνο οι φίλαθλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Τιάγκο. Σίγουρα, εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέτοια ποιότητα στην ομάδα. Μας κάνει μόνο καλύτερους.

Μπορώ να δω από την πρώτη μέρα στην προπόνηση και στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι τι κάνει. Είμαι σίγουρος ότι θα μας πάει σε άλλο επίπεδο".

Στη συνέχεια ωστόσο αναφέρθηκε και στους άλλους δύο νεοαποκτηθέντες: "Ανυπομονούμε επίσης να δούμε τον Κώστα και τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είναι καλή μεταγραφή. Είναι καλοί παίκτες και θα μας ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο, το οποίο για εμάς είναι φανταστικό και για τους φιλάθλους επίσης".

Επιπλέον μίλησε και για το γεγονός ότι στον αγώνα με την Τσέλσι σκαρφάλωσε στους κορυφαίους 20 σκόρερ της Λίβερπουλ: "Είμαι στους 20 κορυφαίους σκόρερ τώρα και είμαι χαρούμενος γι΄αυτό. Ανυπομονώ να σκοράρω περισσότερα γκολ για την ομάδα και να πλησιάσω κι άλλα ονόμα στην λίστα. Ως ομάδα παίξαμε καλά και έχουμε κερδίσει τα δύο παιχνίδια της Premier League. Τώρα ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Άρσεναλ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ