ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μανέ για Σαλάχ: "Συμφιλιωθήκαμε"

Liverpool's Sadio Mane, right, celebrates with Mohamed Salah after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Sadio Mane, right, celebrates with Mohamed Salah after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Σάντιο Μανέ αποκάλυψε στο Canal+ ότι μίλησε με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και οι οποίες διαφορές μεταξύ τους έχουν ξεπεραστεί.

Τέλος καλό, όλα καλά ανάμεσα σε Σάντιο Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν πήρε πάσα από τον Αιγύπτιο στο ματς με την Μπέρνλι και ξέσπασε κατά την αλλαγή του. Από εκεί και έπειτα ακολούθησε "καταιγίδα" δημοσιευμάτων σχετικά με τις σχέσεις των δύο σταρ της Λίβερπουλ.

Πριν από τον αγώνα με την Νιουκάστλ, ο Μο "ανέβασε" χιουμοριστικό video δείχνοντας πως οι σχέσεις του με τον Μανέ έχουν ομαλοποιηθεί. Μετά το παιχνίδι με τις "καρακάξες" ( 3-1) ήταν η σειρά του Σενεγαλέζου να χαμηλώσει τους τόνους, σημειώνοντας σε δηλώσεις του ότι με τον Σαλάχ συνεχίζουν να είναι κανονικά φίλοι.

"Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται μερικές φορές να τα λέμε όλα πρόσωπο με πρόσωπο. Επίσης, συμβαίνει μερικές φορές να μην πάρω την πάσα. Με τον Σαλάχ, όμως, συμφιλιωθήκαμε και γίναμε οι καλοί φίλοι που ήμασταν πριν" ήταν οι δηλώσεις του έτερου σταρ της Λίβερπουλ.

TA HIGHLIGHT ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ