ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μανέ για "δέσιμο" στη Λίβερπουλ

Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μπορεί το συμβόλαιο του Σαντιό Μανέ με την Λίβερπουλ να εκπνέει σε τρία χρόνια, όμως οι "κόκκινοι" κινούνται για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σενεγαλέζο άσο.

Αν και η συνεργασία του Σαντιό Μανέ με την Λίβερπουλ αναγράφει ημερομηνία λήξης 30.06.2021, οι "reds" φορτσάρουν για να "δέσουν" με νέο πολυετές συμβόλαιο τον Αφρικανό επιθετικό στο "Anfield".

Μετά τον χορό των ανανεώσεων με τους Ρομπέρτο Φιρμίνο και Μοχάμεντ Σαλάχ , σειρά παίρνει ακόμη ένα βασικό συστατικό της ποδοσφαιρικής συνταγής του Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", η ομάδα του αγγλικού λιμανιού ενημέρωσε την πλευρά του Σενεγαλέζου κυνηγού, πως είναι πρόθυμη να μπει σε συζητήσεις για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Πάντως, το ποδοσφαιρικό διαμάντι από την "Μαύρη Ήπειρο" δεν... καίγεται -προς το παρόν- να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς απολαμβάνει παχυλό μισθό, ενισχύοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό με 450.000 ευρώ τον μήνα!

Ο 26χρονος άσος -που είναι διεθνής με τα "λιοντάρια της Τεράνγκα" και συμμετείχε στο Μουντιάλ της Ρωσίας- έθελξε με τις εμφανίσεις του την περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς σε 44 εμφανίσεις κούνησε δίχτυα 20 φορές, ενώ "σέρβιρε" 9 ασίστ -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- με την "κόκκινη" φανέλα.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ