ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ζημιά στον αστράγαλο ο Τσάμπερλεϊν

Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain celebrates after winning the Club World Cup final soccer match between Liverpool and Flamengo at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain celebrates after winning the Club World Cup final soccer match between Liverpool and Flamengo at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλου Συλλόγων, όμως θα χάσει τον Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν για καιρό, αφού ο Άγγλος έπαθε σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μετά τη νίκη της με 1-0 στον τελικό με αντίπαλο τη Φλαμένγκο, όμως αυτή η νίκη έφερε και πληγές στους "κόκκινους", αφού ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν τραυματίστηκε και όπως όλα δείχνουν θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο 26χρονος αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση και στους πανηγυρισμούς φορούσε προστατευτική μπότα για να μειώσει τους κραδασμούς. Η ζημιά όμως φαίνεται να είναι μεγάλη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του.

"Έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο. Έχει καταστραφεί ένας από τους συνδέσμους από την έξω πλευρά και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πόσο θα λείψει. Μάλλον θα πάρει καιρό. Θα χάσει σίγουρα αρκετά παιχνίδια από το επόμενο διάστημα αλλά δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το πόσο".

Να υπενθυμίσουμε πως ο Τσάμπερλεϊν προέρχεται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στους χιαστούς.

Photo Credits: AP / Hassan Ammar

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ