ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ υπό...εξορκισμό: Τραυματίστηκε και ο Κεϊτά

Liverpool's Naby Keita, front, and Crystal Palace's Andros Townsend run for the ball during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Monday, Aug. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Naby Keita, front, and Crystal Palace's Andros Townsend run for the ball during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Monday, Aug. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Γιούργκεν Κλοπ που μετά τους Φαν Ντάικ, Μανέ, Σαλάχ, Μίλνερ είδε και τον Ναμπί Κεϊτά να τραυματίζεται (PHOTO).

Ένας συμπαίκτης του Ναμπί Κεϊτά πήρε στην πλάτη του τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ για να τον μεταφέρει εκτός αγωνιστικού χώρου, επειδή είχε χτυπήσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γουινέας με την Ρουάντα και δεν μπορούσε να βγει μόνος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κεϊτά έχει υποστεί τραυματισμό στον μηρό, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη το μέγεθος της ζημιάς κι αν αυτή θα σταθεί ικανή να τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μην ξεχνάμε πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη τον Φαν Ντάικ να αγωνίζεται με σπασμένα πλευρά, τον Σάντιο Μανέ με σπασμένο τον αντίχειρά του και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει εσπευσμένα από την Αίγυπτο στην Αγγλία επειδή χτύπησε στο ματς της εθνικής του με την Ζουαζιλάνδη.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ο Γερμανός προπονητής ευελπιστεί στον... Iron Man, Τζέιμς Μίλνερ (ο οποίος υποφέρει από θλάση) να κάνει ρεκόρ και να επιστρέψει μέχρι το Σάββατο που είναι το εκτός έδρας ματς με την Χάντερσφιλντ και οι πιο αξιόπιστες και υγιείς λύσεις στα χαφ των "Κόκκινων" είναι οι Χέντερσον και Βαϊνάλντουμ.

ΔΕΙΤΕ PHOTO ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΧΑΦ:

Λίβερπουλ υπό...εξορκισμό: Τραυματίστηκε και ο Κεϊτά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ