ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Χάρβεϊ Έλιοτ

Λίβερπουλ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Χάρβεϊ Έλιοτ
AP PHOTO/LEILA COKER, FILE

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, καθώς πληρούνται πλέον τα ηλικιακά κριτήρια για να θεωρείται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, καθώς μέχρι πρότινος δεν μπορούσε νομικά να γίνει επαγγελματίας λόγω της ηλικίας του αφού δεν είχε συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του. Αυτό έγινε στις 4 Απριλίου, όταν έκλεισε τα "17". Οπότε τη Δευτέρα (6/7) με κάθε επισημότητα έγινε επαγγελματίας.

Ο Έλιοτ έχει ήδη παίξει οκτώ φορές με την πρώτη ομάδα, δύο για το πρωτάθλημα, τρεις για το κύπελλο και τρεις για το Carabao Cup, στην πρώτη του σεζόν στο Άνφιλντ, μετά την μεταγραφή του από την Φούλαμ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, όπου είπε μεταξύ άλλων: "Πιστεύω ότι από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ, είναι μία απερίγραπτη εμπειρία μέχρι στιγμής. Τώρα πλέον με το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο είναι ένα όνειρο δικό μου και της οικογένειας μου που γίνεται πραγματικότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ