ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Χωρίς Κεϊτά ταξιδεύει στο Μόναχο

West Ham's Issa Diop, left, and Liverpool's Naby Keita challenge for the ball during the English Premier League soccer match between West Ham United and Liverpool at the London Stadium in London, Monday, Feb. 4, 2019.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
West Ham's Issa Diop, left, and Liverpool's Naby Keita challenge for the ball during the English Premier League soccer match between West Ham United and Liverpool at the London Stadium in London, Monday, Feb. 4, 2019.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τους 21 παίκτες με τους οποίους θα ταξιδέψει στο Μόναχο με απουσία της τελευταίας στιγμής τον Ναμπί Κεϊτά.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Μπάγερν για την φάση των 16 του Champions League. Η μόνη απουσία των "Κόκκινων" είναι αυτή του Ναμπί Κεϊτά που δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα λόγω μικρού τραυματισμού.

Ο 24χρονος μέσος δεν κατάφερε να συμμετέχει στις προπονήσεις σε αντίθεση με τους Τζέιμς Μίλνερ και Αλεξάντερ-Άρνολντ που κατάφεραν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Η αποστολή των "Κόκκινων" θα αναχωρήσει για το Μόναχο την Τρίτη (12/3) το απόγευμα.

Αναλυτικά η αποστολή της Λίβερπουλ: Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Άλισον, Χέντερσον, Στάριτζ, Μορένο, Λαλάνα, Μινιολέ, Σακίρι, Ρόπερτσον, Οριζί, Ματίπ, Φίλιπς, Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Premier League: Οι οκτώ "τελικοί" για Σίτι - Λίβερπουλ
Λίβερπουλ: Ξυλοκοπήθηκε τερματοφύλακας των "Κόκκινων" έξω από μπαρ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ