ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Χωρίς Κεϊτά για δύο εβδομάδες ο Κλοπ

Liverpool's Naby Keita, front, and Crystal Palace's Andros Townsend run for the ball during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Monday, Aug. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Naby Keita, front, and Crystal Palace's Andros Townsend run for the ball during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Monday, Aug. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ έκανε γνωστό πως ο Ναμπί Κεϊτά πρέπει να παραμείνει εκτός πλάνων του Γιούργκεν Κλοπ για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Διαβάστε ποια παιχνίδια χάνει ο διεθνής χαφ από την Γουινέα.

Σε αντίθεση με τον βιονικό Τζέιμς Μίλνερ που ξεπέρασε το πρόβλημα της θλάσης που τον ταλαιπωρούσε σε χρόνο dt, τα νέα για τον Ναμπί Κεϊτά δεν ήταν τόσο ευχάριστα για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής μέσος από την Γουινέα δεν υπολογίζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο ματς της εθνικής του ομάδας με την Ρουάντα.

Βάσει της ενημέρωσης της Λίβερπουλ, ο 23χρονος, δεν θ' αγωνιστεί σίγουρα στα ματς με Χάντερσφιλντ, Κάρντιφ, Ερυθρό Αστέρα, ενώ η συμμετοχή του "παίζεται" στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στις 3/11 στο "Emirates".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ