ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Βάζουν μπρος την αύξηση της χωρητικότητας του Άνφιλντ

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Τα αφεντικά της Λίβερπουλ βάζουν μπρος το σχέδιο για να φτάσει η χωρητικότητα του Άνφιλντ κοντά στις 60.000 θέσεις. Οι Κόκκινοι κάλεσαν σε διαβούλευση κατοίκους και επιχειρηματίες της γύρω περιοχής.

Η δεύτερη αναβάθμιση του Άνφιλντ, μετά από εκείνη του 2016, προχωράει. Όπως έγινε γνωστό η Λίβερπουλ μοίρασε 5.000 φυλλάδια με τα οποία κάλεσε κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής να συμμετέχουν σε δημόσια διαβούλευση αναφορικά με το σχέδιο της αύξησης της χωρητικότητας της ιστορικής έδρας.

Η συζήτηση με τον κόσμο αναμένεται να γίνει από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Στόχος των διοικούντων την ομάδα είναι να φτάσει το Άνφιλντ να χωράει 60.000 οπαδούς. Στη διαβούλευση που θα γίνει ο κόσμος θ' ακούσει το πλάνο των Κόκκινων και θα μπορεί να συμμετέχει κιόλας, προτείνοντας ιδέες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ