ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Πρώτο φετινό εντός έδρας γκολ του Φιρμίνο στο πρωτάθλημα

Liverpool's Roberto Firmino, center, celebrates scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Laurence Griffiths, Pool via AP)
Liverpool's Roberto Firmino, center, celebrates scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Laurence Griffiths, Pool via AP) AP

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σκόραρε για το 4-1 της Λίβερπουλ απέναντι στην Τσέλσι και πέτυχε το πρώτο του εντός έδρας γκολ στην Premier League για την εφετινή σεζόν.

Κατάφερε να σπάσει το ρόδι τελικά στο Άνφιλντ για την Premier League ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λίβερπουλ έκανε το 4-1 απέναντι στην Τσέλσι και έτσι πέτυχε το πρώτο εντός έδρας γκολ για το πρωτάθλημα και πρώτο του μετά από την 31 Μαρτίου του 2019, όπου είχε βρει δίχτυα σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έβγαλε εκπληκτική σέντρα στην καρδιά της περιοχής των μπλε και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο με καρφωτή κεφαλιά εκτέλεσε τον Κέπα. Λίγο αργότερα οι μπλε μείωσαν σε 4-2 στο 61ο λεπτό με τον Άμπραχαμ με κοντινό πλασέ.

Δείτε το γκολ του Φιρμίνο:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ