ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Το υπέροχο γράμμα του Χέντερσον στον Λόβρεν

Liverpool's Jordan Henderson celebrates with Dejan Lovren, right, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Friday, Sept. 16, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's Jordan Henderson celebrates with Dejan Lovren, right, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Friday, Sept. 16, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αποχαιρέτησε την Λίβερπουλ μετά από έξι χρόνια παραμονής στο Άνφιλντ και το καλύτερο δώρο το πήρε από τον Τζόρνταν Χέντερσον, με τον Κροάτη να αποκαλύπτει το συγκινητικό γράμμα του κάπτεν των κόκκινων.

Οι δρόμοι της Λίβερπουλ και του Ντέγιαν Λόβρεν χώρισαν αυτό το καλοκαίρι μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να αποφασίζει να μην κρατήσει τον Κροάτη σέντερ μπακ και εκείνον να μετακομίζει στην Ρωσία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ωστόσο, η παρουσία του έμπειρου μπακ στο Μέλγουντ όλα αυτά τα χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από επιβλητική και αυτό το έδειξε ο Τζόρνταν Χέντερσον με μία σπουδαία χειρονομία.

Ο αρχηγός των κόκκινων, που τον περασμένο Ιούλιο σήκωσε πρώτος το τρόπαιο της Premier League δίνοντας τέλος σε 30 χρόνια αναμονής, έστειλε ένα υπέροχο γράμμα στον Λόβρεν μαζί με μία ρέπλικα του τροπαίου της πρωταθλήτριας Αγγλίας, κίνηση που σκλάβωσε τον πρώην συμπαίκτη του.

"Ντεγ,

Είναι δύσκολο να φανταστώ την Λίβερπουλ χωρίς εσένα να βρίσκεσαι μαζί μας και για να είμαι ειλικρικής δεν έχω ακόμα χωνέψει το γεγονός ότι δεν θα επιστρέψεις.

Ήσουν μία τόσο επιβλητική φιγούρα στην ομάδα μας και ένας από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες που βοήθησαν στο να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα: νικητές και πρωταθλητές.

Ελπίζω να συνειδητοποιείς πως σωστά θεωρείσαι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο σε αυτό που κάνεις.

Τόσο σε εμάς όσο και στην εθνική Κροατίας εμφύσησες στα αποδυτήρια μία νοοτροπία ότι πρέπει πάντα να παλεύουμε.

Ακόμα και σε δύσκολους καιρούς για σένα, ήσουν εκεί για όλους τους άλλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στήριξη που μου έδωσες και τη διαφορά που έκανες σε μένα βοηθώντας με να ηγηθώ αυτής της ομάδας.

Λίβερπουλ: Το υπέροχο γράμμα του Χέντερσον στον Λόβρεν

Ήσουν πάντα ένας "κάπτεν" από μόνος σου, χωρίς να χρειάζεσαι ποτέ το περιβραχιόνιο. Όλοι κοιτάζαμε εσένα.

Εκτός γηπέδου είσαι ένας από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες με τον οποίο έχω μοιραστεί αποδυτήρια. Κάθε παίκτης -ανεξάρτητα από ποιο μέρος προερχόταν ή τις συνθήκες, μπορούσε να συνδεθεί μαζί σου.

Πρόκειται για μία σπάνια ανθρώπινη ικανότητα. Μου λείπεις ήδη, αν και εξακολουθώ να σε περιμένω να εμφανιστείς στο Μέλγουντ και να βρεθείς στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πόσο πολύ εκτιμούμε αυτά που πρόσφερες στο σύλλογο και σε εμάς ως ομάδα.

Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά και θα είμαι πάντα διαθέσιμος εάν εσύ ή η υπέροχη οικογένειά σου, χρειάζεται κάτι.

Καλή τύχη στο μέλλον, αλλά να ξέρεις ότι θα έχεις πάντα τα αδέρφια σου στην Λίβερπουλ αν ποτέ μας χρειαστείς.

Λίβερπουλ: Το υπέροχο γράμμα του Χέντερσον στον Λόβρεν

Yου'll never walk alone. Χέντο" , ανέφερε το γράμμα του 30χρονου Άγγλου σε έναν παίκτη που δέχτηκε αρκετή κριτική στο διάστημα της παρουσίας του στο Άνφιλντ αλλά ο οποίος δικαιώθηκε στο φινάλε, σαρώνοντας τους τίτλους με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στις δύο τελευταίες σεζόν.

Τα δύο αυτά ξεχωριστά δώρα ασφαλώς και συγκίνησαν τον Λόβρεν, ο οποίος τα αποκάλυψε μέσω Instagram και σχολίασε ως εξής: "Έχω μείνει χωρίς λόγια αρχηγέ. Σε ευχαριστώ για άλλη μία φορά. Για πάντα Λίβερπουλ. Τι υπέροχο δώρο. Σε ευχαριστώ Τζόρνταν Χέντερσον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Συνάντηση Κλοπ - Βαϊνάλντουμ για το μέλλον του Ολλανδού

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ