ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Το πρώτο γκολ του Λαλάνα μετά από 29 μήνες τρέλανε τον Κάραγκερ

Λίβερπουλ: Το πρώτο γκολ του Λαλάνα μετά από 29 μήνες τρέλανε τον Κάραγκερ

Ο Άνταμ Λαλάνα πανηγύρισε κόντρα στην Γιουνάιτεντ το πρώτο του γκολ με την Λίβερπουλ μετά τον Μάιο του 2017 και έκανε τον Τζέιμι Κάραγκερ να πανηγυρίσει με στιλ στα δημοσιογραφικά (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στη θέση του οδηγού από το 36ο λεπτό και μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο του ντέρμπι κρατώντας το 1-0 απέναντι στην Λίβερπουλ είχε κάθε λόγο να νιώθει πως βρίσκεται κοντά σε σπουδαία νίκη που θα της έδινε τεράστια ένεση ηθικού ενόψει της συνέχειας.

Κάπου εκεί όμως ήταν η ώρα να μιλήσει ένας παίκτης που έχει ακούσει πάρα πολλά, ακόμα και από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος φυσικά για τον Άνταμ Λαλάνα που είδε την άμυνα της Γιουνάιτεντ να πιάνεται στον ύπνο στο γύρισμα του Ρόμπερτσον από τα αριστερά (έφτασε τις 14 ασίστ από την αρχή της περασμένης σεζόν στην Premier League) και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το τελικό 1-1, για να αποτρέψει την πρώτη ήττα των κόκκινων μετά από τις αρχές του 2019!

Το εντυπωσιακό μάλιστα με τον Λαλάνα ήταν πως βρήκε δίχτυα μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια (!), καθώς το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ ήταν τον Μάιο του 2017, στο 3-0 επί της Μίντλεσμπρο για την Premier League.

Έκτοτε πέρασαν 29 μήνες και 36 ματς που έμεινε άσφαιρος, για να έρθει όμως το γκολ του και να δώσει έναν βαθμό στην ομάδα του που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί χρυσός στο φινάλε, στη μάχη που δίνει για την επιστροφή της στην κορυφή της Αγγλίας μετά από 30 ολόκληρα χρόνια ανομβρίας.

Φυσικά, η σημασία του γκολ και το χρονικό σημείο στο οποίο επιτεύχθηκε, ήταν φυσικό να σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμό στους υποστηρικτές των κόκκινων και χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Τζέιμι Κάραγκερ, με τον παλαίμαχο μπακ της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστή του Sky Sports να πανηγυρίζει με στιλ σε δημοσιογραφικό μπουθ έχοντας στην πλάτη του τον απογοητευμενο Γκάρι Νέβιλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το δεύτερο γκολ στην καριέρα του Λαλάνα στο "Ολντ Τράφορντ" αφού είχε βρει δίχτυα και το 2014, χαρίζοντας τότε το βαθμό της ισοπαλίας στην Σαουθάμπτον απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 1-1: O Λαλάνα κράτησε το αήττητο των ρεντς
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ