ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Το πέναλτι χάρισε ένα μοναδικό ρεκόρ στους κόκκινους

Liverpool players celebrate Liverpool's James Milner wining goal during English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City in Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool players celebrate Liverpool's James Milner wining goal during English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City in Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

O Τζέιμς Μίλνερ έριξε στο καναβάτσο την Λέστερ και επέτρεψε στην Λίβερπουλ να γίνει η πρώτη ομάδα που κάνει το 8Χ8 στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας σε δύο διαφορετικές σεζόν.

Έγραψε ιστορία! Ο Τζέιμς Μίλνερ υπέγραψε το 2-1 για την Λίβερπουλ κόντρα στην Λέστερ νικώντας τον Σμάιχελ στο 95ο λεπτό του αγώνα του "Άνφιλντ" και την εκτόξευσε στο +8 από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ παράλληλα της επέτρεψε να γίνει μόλις η έβδομη στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που αρχίζει με 8 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως οι κόκκινοι είναι η μοναδική ομάδα που φτάνουν σε τέτοιο επίτευγμα για δεύτερη φορά αφού το είχαν πετύχει και τη σεζόν 1990-91, με το φινάλε πάντως εκείνου του πρωταθλήματος να τους βρίσκει στη 2η θέση (έχασαν τον τίτλο από την Άρσεναλ).

Για τους λάτρεις της στατιστικής, το ματς μεταξύ των κόκκινων και των αλεπούδων το απόγευμα του Σαββάτου έφερε ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο καθώς με το γκολ του Μίλνερ η Λίβερπουλ έφτασε τα 34 ματς στην Premier League όπου παίρνει το τρίποντο με γκολ στο 90+, απέχοντας εννέα ματς από τη 2η ομάδα της σχετικής λίστας.

Υπενθυμίζεται δε πως η ομάδα του Κλοπ έχει μετατρέψει σε απόρθητο φρούριο την έδρα της αφού στα τελευταία 44 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος μετράει 34 νίκες και 10 ισοπαλίες, με 115 γκολ ενεργητικό και 24 παθητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Ο Μίλνερ λύτρωσε την Λίβερπουλ στο 95'!
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ