ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τιρκουάζ η νέα εκτός έδρας εμφάνισή της

Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates with Liverpool's Georginio Wijnaldum after scoring his sides third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, February 1, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates with Liverpool's Georginio Wijnaldum after scoring his sides third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, February 1, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Λίγους μήνες πριν το φινάλε της σεζόν που αναμένεται να την βρει πρωταθλήτρια, διέρρευσε η εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ για τη νεά αγωνιστική περίοδο (PHOTO).

Η φετινή αγωνιστική σεζόν μοιάζει... αιώνια για όλο τον κόσμο ελέω του κορονοϊού που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, για τους φίλους της Λίβερπουλ φαίνεται πάντως πως θα είναι ιστορική σε ποδοσφαιρικό επίπεδο καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας που θα είναι ο πρώτος της μετά από 30 χρόνια ανομβρίας.

Εξίσου ιδιαίτερη πάντως αναμένεται να είναι και η νέα αγωνιστική περίοδος για τους κόκκινους καθώς έχουν προχωρήσει σε μία αλλαγή, με τη συνεργασία τους με την New Balance να ολοκληρώνεται στα τέλη Μαΐου και από την 1η Ιουνίου τίθεται σε ισχύ η συμφωνία τους με την Nike που είναι πενταετούς διάρκειας.

Όσο για το πώς θα εγκαινιαστεί αυτή η συμφωνία; Με μία εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση που έφτιαξε η αμερικανική εταιρία αθλητικής ένδυσης για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, με την ιστοσελίδα "Footy Headlines" να παρουσιάζει την πρώτη εικόνα που διέρρευσε στο διαδίκτυο από τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ.

Αυτή θα έχει χρώμα τιρκουάζ με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ πάνω στη φανέλα είναι εντυπωσιακά τα ανάγλυφα σχέδια που έχουν να κάνουν με κομμάτια της ιστορίας του αγγλικού συλλόγου.

Λίβερπουλ: Τιρκουάζ η νέα εκτός έδρας εμφάνισή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ