ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θλάση και τουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Άλισον

Brazil goalkeeper Alisson attends a training session in Sochi, Russia, Tuesday, June 19, 2018. Brazil will face Costa Rica on June 22 in the group E for the soccer World Cup. (AP Photo/Andre Penner)
Άλισον Μπέκερ AP PHOTO/ANDRE PENNER

Έγιναν γνωστά τα μαντάτα για τη Λίβερπουλ, η οποία είδε τον Άλισον να αποχωρεί τραυματίας από την πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Νόριτς και θα μείνει εκτός δράσης 4-6 εβδομάδες.

Μίνιμουμ ένα μήνα εκτός δράσης θα παραμείνει ο Άλισον Μπέκερ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, έδειξαν πως εχει υποστεί θλάση στη γάμπα και αναμένεται να μπει στα πιτς για 4-6 εβδομάδες.

Η Λίβερπουλ, μετά την σίγουρη απώλεια του στο Super Cup κόντρα στην Τσέλσι, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού της γκολκίπερ για 5-6 αγωνιστικές της Premier League, όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν και τα ντέρμπι κόντρα σε Άρσεναλ και Τσέλσι.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ χτύπησε στο 39ο λεπτό του αγώνα με τη Νόριτς και αποχώρησε, με την ανησυχία να είναι πολύ μεγάλη για χοντρή ζημιά.

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να ηρεμήσει τους οπαδούς των "Κόκκινων" με μήνυμα στο Twitter: " Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Θα είμαι πίσω το συντομότερο δυνατό και δυνατότερος".

AP Photo/Andre Penner

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ