ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θέλει δανεικό τον Κουτίνιο με μεγάλη οψιόν αγοράς

Barcelona forward Philippe Coutinho celebrates after scoring his sides first goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Barcelona forward Philippe Coutinho celebrates after scoring his sides first goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "calciomercato.it", η Λίβερπουλ κινείται για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο με τη μορφή διετούς δανεισμού από την Μπαρτσελόνα και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021.

Η παραμονή ή όχι του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα αποτελεί ένα απ' τα σημαντικότερα μεταγραφικά ζητήματα του φετινού καλοκαιριού. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μετά τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά και την πιθανή επιστροφή του Νεϊμάρ, φαίνεται πως δεν θα έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε τη νέα σεζόν.

Βέβαια, πέρα από την Παρί Σεν Ζερμέν, καμία ομάδα δεν είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το " calciomercato.it" με αποκλειστικό ρεπορτάζ, τις τελευταίες ώρες η Λίβερπουλ έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι "κόκκινοι" θέλουν τον Κουτίνιο με διετή δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 97.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2021. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η αντίδραση των "μπλαουγκράνα", ενώ ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην επιστροφή του στο Άνφιλντ, ύστερα από 1,5 χρόνο.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ