ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θαυμασμός του Κλοπ για τα γκρουπ του Champions League

Liverpool's coach Juergen Klopp is tossed by his players as they celebrate for the team's victory end of the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Sunday, June 2, 2019. (AP Photo/Felipe Dana)
Liverpool's coach Juergen Klopp is tossed by his players as they celebrate for the team's victory end of the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Sunday, June 2, 2019. (AP Photo/Felipe Dana) AP PHOTO/FELIPE DANA

Εν αναμονή της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τα πολύ δυνατά ονόματα που έχουν βρεθεί στα γκρουπ δυναμικότητας που είναι κάτω από την Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε τον περασμένο Ιούνιο το 6ο Champions League στην ιστορία της και δικαιωματικά έχει θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της φάσης των ομίλων που θα λάβει χώρα απόψε στο Μονακό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα έχει εύκολο έργο στο δρόμο προς τα νοκ-άουτ ζευγάρια.

Και αυτό γιατί το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας έχει εξίσου μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ όπως υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ, το ίδιο ισχύει και για το τρίτο γκρουπ όπως μεταξύ των ομάδων εκεί είναι και ο Ολυμπιακός.

"Δεν νομίζω ότι υπήρξει ποτέ πιο δυνατό δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Μιλάμε για τρέλα! Δεν νομίζω ότι υπήρχε ποτέ πιο δυνατό τρίτο γκρουπ επίσης.

Και στο τέταρτο γκρουπ υπάρχει η Λειψία, ουάου! Οι όμιλοι που θα προκύψουν θα είναι εκπληκτικοί", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ:

Λίβερπουλ: Θαυμασμός του Κλοπ για τα γκρουπ του Champions League

Photo Credits: AP Photo/Felipe Dana

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ