ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τέλος οι Μορένο και Στάριτζ

Liverpool's Daniel Sturridge, left, celebrates scoring his side's first goal with Alberto Moreno during the English FA Cup fifth round soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Feb. 14, 2015.  (AP Photo/Matt Dunham)
Liverpool's Daniel Sturridge, left, celebrates scoring his side's first goal with Alberto Moreno during the English FA Cup fifth round soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Feb. 14, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του Champions League στη Μαδρίτη την αποχώρηση των Ντάνιελ Στάριτζ και Αλμπέρτο Μορένο.

Η σεζόν έκλεισε ιδανικά για τη Λίβερπουλ με την κατάκτηση του Champions League το Σάββατο (1/6) το βράδυ στον τελικό με την Τότεναμ στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης.

Ο προγραμματισμός για την επόμενη ήδη έχει ξεκινήσει για τους ρεντς. Παρελθόν από τη Λίβερπουλ αποτελούν από την Τρίτη (4/6) οι Αλμπέρτο Μορένο και Ντάνιελ Στάριτζ.

Ο 26χρονος Ισπανός αριστερός μπακ, ο οποίος αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στη μνήμη του αδικοχαμένου πρώην συμπαίκτη του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες - αποχωρεί μετά από τέσσερα χρόνια και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Τόσο η πρώην του ομάδα, Σεβίλλη, όσο και η Ατλέτικο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο 29χρονος Άγγλος επιθετικός αποχωρεί μετά από έξι χρόνια, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Γουέστ Μπρομ.

Η Ρέιντζερς, στην οποία είναι προπονητής ο πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ έχει κινηθεί για την απόκτησή του.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ