ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τέλος η σεζόν για τον Χέντερσον

Liverpool's Jordan Henderson reacts during the English Premier League soccer match between Brighton and Liverpool at Falmer Stadium in Brighton, England, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool)
Liverpool's Jordan Henderson reacts during the English Premier League soccer match between Brighton and Liverpool at Falmer Stadium in Brighton, England, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool) AP PHOTO/PAUL CHILDS,POOL

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της Λίβερπουλ, λόγω τραυματισμού στο γόνατο που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Μπράιτον.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχώρησε με τραυματισμό από το τελευταίο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον στο Amex Stadium (1-3), όταν αντικαταστάθηκε από τον Μίλνερ στο 80'.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπέρνλι δήλωσε ότι ο Χέντερσον θα αποφύγει την χειρουργική επέμβαση, οπότε θα είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας χρονιάς.

O 30χρονος κεντρικός μέσος, ήταν βασικό γρανάζι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λίβερπουλ, μετά από 30 χρόνια, καθώς αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Paul Childs, Pool

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ