ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Συζήτηση Κλοπ - Βαϊνάλντουμ για το μέλλον του Ολλανδού

Liverpool's Georginio Wijnaldum speaks with Liverpool coach Juergen Klopp during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool's Georginio Wijnaldum speaks with Liverpool coach Juergen Klopp during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με το "Sky Sports", ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ θα συζητήσει μέσα στην ημέρα με τον Γιούργκεν Κλοπ σχετικά με το μέλλον του στη Λίβερπουλ, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Ολλανδό από την Μπαρτσελόνα.

To μέλλον του Τζίνι Βαϊνάλντουμ στη Λίβερπουλ παραμένει αβέβαιο, καθώς δεν έχει υπάρξει συμφωνία των εκπροσώπων του Ολλανδού με τους διοικούντες τους Reds για νέο συμβόλαιο, ενώ στη... γωνία περιμένει η Μπαρτσελόνα που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Sky Sports", ο 29χρονος χαφ θα έχει εντός της ημέρας συζήτηση με τον Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Κλοπ τον θέλει στην ομάδα, αλλά απ' την στιγμή που υπάρχει διαφορά στο οικονομικό όσον αφορά στο συμβόλαιό του, δεν αποκλείεται να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Ειδικά αν προκύψει εξέλιξη στην υπόθεση του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος έχει συνδεθεί έντονα με τη Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ