ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Συμφωνία με Τιάγκο για τετραετές συμβόλαιο

Bayern's Thiago plays during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayern Munich at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Thiago plays during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayern Munich at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με το "RMC Sport", ο Τιάγκο Αλκάνταρα ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και πλέον απομένει να τα βρουν οι Reds με την Μπάγερν.

Μετά την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, η Λίβερπουλ κινείται για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τον Τιάγκο Αλκάνταρα να αποτελεί το μεγάλο στόχο της αγγλικής ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RMC Sport", οι Reds έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονο Ισπανό μέσο για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τιάγκο έχει ενημερώσει ήδη τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν πως πρόκειται να αποχωρήσει.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες στο οικονονομικό, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η Μπάγερν ζητάει περίπου 30.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ειδικά μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ