ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Συγχαρήτηρια Τόρες με αποθέωση Κλοπ

Liverpool forward Fernando Torres, of Spain, cheers after scoring, during a Champions League, round of 16 return-leg soccer match between Inter Milan and Liverpool, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, March 11, 2008.  (AP Photo/Antonio Calanni)
Liverpool forward Fernando Torres, of Spain, cheers after scoring, during a Champions League, round of 16 return-leg soccer match between Inter Milan and Liverpool, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, March 11, 2008. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, Φερνάντο Τόρες, αποθέωσε την πρώην του ομάδα για την κατάκτηση της Premier League και τον Γιούργκεν Κλοπ. Η αφιέρωση στους οπαδούς των ρεντς.

H ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι έφερε έκρηξη ενθουσιασμού το βράδυ της Πέμπτης (26/6) στο Μέρσεϊσαϊντ, με την Λίβερπουλ να πανηγυρίζει την κατάκτηση της Premier League.

O Φερνάντο Τόρες πανηγύρισε τον τίτλο των ρεντς, τη φανέλα των οποίων φόρεσε από το 2007 έως το 2011. Ο 36χρονος Ισπανός πρώην επιθετικός αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ αφιέρωσε την επιτυχία σε κάθε οπαδό της ομάδας που περίμενε χρόνια αυτή τη στιγμή.

"Πολλά συγχαρητήρια σε όλους στη Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League. Απίστευτη ομάδα, εκπληκτικός προπονητής, εξαιρετικό επιτελείο, αλλά πάνω από όλα τα συγχαρητήριά μου σε κάθε οπαδό της ομάδας. Περιμένατε τόσο πολύ και τελικά το πολυπόθητο τρόπαιο είναι δικό μας. Το αξίζετε", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Νίνιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Λίβερπουλ για να σπάσει την κατάρα έγινε απλώς η καλύτερη ομάδα στον κόσμο
Ο Τζιμπρίλ Σισέ πανηγύρισε τον τίτλο
Το συγκινητικό video για την αναμονή 30 ετών
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ