ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Στον πάγκο Τσιμίκας και Τιάγκο για το ντέρμπι με Τσέλσι

Λίβερπουλ: Στον πάγκο Τσιμίκας και Τιάγκο για το ντέρμπι με Τσέλσι

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την 11άδα της Λίβερπουλ για το μεγάλο ματς με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κόκκινων Τιάγκο αλλά και τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκονται στον πάγκο.

Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη του εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική της Premier League, έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιλέγει τους: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο.

Ο Κώστας Τσιμίκας, που είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς της πρεμιέρας με την Λιντς είναι στον πάγκο των κόκκινων για πρώτη φορά σε αγώνα της Premier League, ενώ στον πάγκο βρίσκεται επίσης το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κόκκινων, Τιάγκο Αλκάνταρα, όπως και οι Άντριαν, Μίλνερ, Τζόουνς, Μιναμίνο και Οριγκί.

Σημειώνεται πως εκτός 18άδας έμειναν οι τραυματίες Γκόμες και Ματίπ (το ίδιο και ο Ντιόγκο Ζότα που αποκτήθηκε το Σάββατο από την Γουλβς), με τον Κλοπ να επιλέγει έτσι τον Φαμπίνιο, αν και η κλασική του θέση είναι αυτή του αμυντικού μέσου, για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Βίρτζι Φαν Ντάικς στο κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών Αγγλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωσε Τιάγκο η Λίβερπουλ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ