ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Στο στόχαστρο ο αξίας 76 εκατ. ευρώ αμυντικός Ντιέγκο Κάρλος

Sevilla's Diego Carlos reacts during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Levante at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Diego Carlos reacts during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Levante at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου στόπερ της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος. Δεσμευμένος με ρήτρα 76 εκατ. ευρώ ο 26χρονος με τους Ανδαλουσιάνους.

Η Λίβερπουλ έκανε δικό της τον Τακούμι Μιναμίνο, αλλά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία και στην Αγγλία, ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί ενίσχυση εκτός από την επιθετική γραμμή και στην αμυντική. Μάλιστα, υπάρχει και συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Πρόκειται για τον 26χρονο στόπερ της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος. Ο παίκτης είχε αποκτηθεί από τους Ανδαλουσιάνους το καλοκαίρι αντί 15 εκατ. ευρώ από την προηγούμενη ομάδα του την Ναντ. Είναι δεξιοπόδαρος και φέτος μετράει 20 συμμετοχές στο σύνολο με δύο γκολ στο ενεργητικό του.

Το ισπανικό Μέσο, El Desmarque είναι αυτό που υποστηρίζει πως τρέχουν ήδη συζητήσεις μεταξύ Λίβερπουλ και Σεβίλλης για τον ποδοσφαιριστή και ότι στο συμβόλαιό του που εκπνέει το 2024 υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 76.000.000 ευρώ. Επίσης, στην Ιβηρική σημειώνουν ότι ο Ντιέγκο Κάρλος ενδιαφέρει και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση εντός στόπερ για την Λίβερπουλ, είναι επειδή οι υπάρχοντες Ματίπ, Γκόμεζ και Λόβρεν βγάζουν συχνά τραυματισμούς και δεν υπάρχει ένας στάνταρ παρτενέρ για τον ηγέτη της κόκκινης άμυνας, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ