ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Στο κυνήγι του Ρασίτσα

Bremen's Milot Rashica celebrates with coach Florian Kohfeldt after scoring his team's first goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Werder Bremen, in Leverkusen, Germany, Saturday, Oct. 26, 2019. (Rolf Vennenbernd/dpa via AP)
Bremen's Milot Rashica celebrates with coach Florian Kohfeldt after scoring his team's first goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Werder Bremen, in Leverkusen, Germany, Saturday, Oct. 26, 2019. (Rolf Vennenbernd/dpa via AP) ROLF VENNENBERND/DPA VIA AP

Ο Μιλότ Ρασίτσα φέρεται να είναι ο εκλεκτός της Λειψίας για την αντικατάσταση του Τίμο Βέρνερ, εσχάτως όμως η Λίβερπουλ καταγράφεται ως βασικός ανταγωνιστής του γερμανικού συλλόγου για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού.

Η απογοητευτική πορεία της Βέρντερ Βρέμης και ο ενδεχόμενος υποβιβασμός στην Zweite Liga ( είναι τέσσερις βαθμούς μακριά από τα play outs και οκτώ από την απευθείας παραμονή), έχουν ανοίξει την όρεξη πολλών αναφορικά με τον Μιλότ Ρασίτσα. Ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί -πιθανότατα- το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της γερμανικής ομάδας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον χάσει δίχως να λάβει σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα.

Πέραν της Λειψίας (έχει καταγραφεί ως ενδιαφερόμενη εδώ και καιρό), κι η Λίβερπουλ αναφέρεται ως υποψήφια για την απόκτησή του. Οι κόκκινοι μοιάζουν διατεθειμένοι να πάρουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, την ώρα που στη Βέρντερ Βρέμης είδαν τον... κορονοϊό να τους επιτρέπει να κερδίσουν χρόνο για να διαχειριστούν την κατάσταση. Πώς; Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, σε περίπτωση που οι πράσινοι υποβιβάζονταν πριν από τις 15 Ιουνίου, τότε η ρήτρα του θα έπεφτε στα 15.000.000 ευρώ. Ποσό πολύ χαμηλότερο από τα 38.000.000 στα οποία κοστολογείται.

" Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι σύντομα. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, αλλά δεν υπάρχει ακόμη προσφορά. Είμαστε ήρεμοι για αυτό το θέμα" εξήγησε ο Αθλητικός Διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, Φρανκ Μπάουμαν, για το θέμα.

Τη φετινή σεζόν, ο Μιλότ Ρασίτσα είχε 10 γκολ και 5 ασίστ σε 24 συμμετοχές στην Bundesliga.

Rolf Vennenbernd/dpa via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ