ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Σκέφτεται δύο ομάδες για να παίξει σε δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα!

Liverpool's Divock Origi, right, celebrates with teammates after scoring his side's fifth goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Divock Origi, right, celebrates with teammates after scoring his side's fifth goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η πρόκριση της Λίβερπουλ στα προημιτελικά του League Cup φέρνει τους κόκκινους να αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα το ίδιο Σαββατοκύριακο που θα διεκδικούν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ο Γιούργκεν Κλοπ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει δύο διαφορετικές ομάδες!

Η Λίβερπουλ έδωσε τεράστια χαρά στους οπαδούς της με τον ηρωικό τρόπο με τον οποίο εξασφάλισε την πρόκρισή της στους "8" League Cup, αποκλείοντας την Άρσεναλ στα πέναλτι μετά από ένα χορταστικό 90λεπτο που βρηκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 5-5, όμως ταυτόχρονα δημιούργησε πονοκεφάλους στους ανθρώπους της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Και αυτό γιατί είναι υποχρεωμένοι να λύσουν έναν δυνατό γρίφο, με την ομάδα του Μέρσεισαϊντ να καλείται να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ,17 ή 18 Δεκεμβρίου, αλλά το ίδιο Σαββατοκύριακο να βρίσκεται στο Κατάρ όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Το να βρίσκονται οι κόκκινοι σε δύο μέρη ταυτόχρονα είναι ανέφικτο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεσπάει μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ για τον προγραμματισμό που έχει γίνει και να δηλώνει με περισσή ειλικρίνεια πως η ομάδα του δεν θα κατέβει στην επόμενη φάση εάν δεν βρεθεί λύση με τις ημερομηνίες των αγώνων!

"Εάν δεν βρουν ημερομηνία για εμάς, σωστή, και όχι πριν από τις 3:00 τα Χριστούγεννα, τότε δεν θα παίξουμε. Δεν θα κατεβούμε στον επόμενο γύρο και ο αντίπαλος μας ας περάσει έτσι ή ας παίξει η Άρσεναλ", είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, ο οποίος καλείται μάλιστα να ετοιμάσει την ομάδα του για να αντεπεξέλξει σε ένα πρόγραμμα-γολγοθά.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, celebrates at the end of the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, celebrates at the end of the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Αρχής γενομένης από το ματς πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα το ερχόμενο Σάββατο (2/11), η Λίβερπουλ θα δώσει 19 συνολικά αγώνες μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου όπου αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Λονδίνο, έχοντας να διανύσει 12.500 μίλια σε αυτό το διάστημα με ταξίδια σε Ζάλτσμπουργκ, Λονδίνο (δις) και Ντόχα.

"Το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξει η Λίβερπουλ με τον Άστον Βίλα στο League Cup στις 8 Ιανουαρίου 2020, τη βραδιά που είναι προγραμματισμένοι οι πρώτοι ημιτελικοί του θεσμού.

Σε περίπτωση που η αγγλική ομοσπονδία αποφασίσει να γίνει τότε το ματς, η Άστον Βίλα δεν θα μπορεί να προβάλλει αντίρρηση", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Daily Mail", η οποία όμως δίνει στο φως της δημοσιότητας και ένα ακόμα σενάριο.

Σύμφωνα με αυτό, αν η ομοσπονδία επιμείνει στο αρχικό πλάνο για να διεξαχθεί το Άστον Βίλα - Λίβερπουλ το Σαββατοκύριακο 17/18 Δεκεμβρίου, τότε ο Γιούργκεν Κλοπ έχει σκεφτεί ακόμα και το ενδεχόμενο να παρατάξει μία ομάδα της Λίβερπουλ στο Μπέρμιγχαμ και ταυτόχρονα μία άλλη ομάδα των κόκκινων στην Ντόχα!

Μένει να δούμε βέβαια ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στο League Cup, από τη στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα πάρει μαζί του στην Ντόχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και αρκετούς νεαρούς, που πρωταγωνίστησαν στην πρόκριση των κόκκινων στα προημιτελικά του League Cup κόντρα στην Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ